te Boekhorst Meubelproductions b.v.

Traditie & Familie

Ons verhaal

De familie te Boekhorst heeft een lange historie binnen de meubelwereld. Wat in 1905 begon als een modehuis, is in 2023 uitgegroeid tot een van de grootste producenten van maatwerk meubilair in Nederland. Deze unieke familiegeschiedenis draagt bij aan het authentieke karakter en de cultuur van het bedrijf, met een sterke nadruk op traditie en familiewaarden.

Hoogtepunten

1905 - 2001Voorgeschiedenis
2001Oprichting
2008Verhuizing
2023Uitbreiding

Onze missie

Wij maken op maat gemaakte meubelen die voldoen aan jouw wensen en stijl. We bieden een breed scala aan materialen en opties. Luisterend naar jouw wensen en behoeften, maken we het meubilair helemaal op maat. Kwaliteit en oog voor detail zijn belangrijk voor ons om het meubilair functioneel, duurzaam en mooi te maken. Wij zijn jouw ideale meubelpartner.

Wat maakt ons uniek?

te Boekhorst Meubelproductions is uniek in de markt omdat wij zowel rompen produceren als stofferen. Dit stelt ons in staat om producten op maat te maken en de hoogste kwaliteit te garanderen in elke fase van het proces. De rompenmakerij bestaat uit drie CNC-straten waardoor wij snel en nauwkeurig meubels en interieurproducten kunnen produceren. De stoffeerderij beschikt over een CNC-snijdmachine met aanvoerband waardoor stof volledig geautomatiseerd én nauwkeurig gesneden kan worden. In combinatie met deskundige vakmensen die hoogwaardige stoffen en materialen gebruiken om meubels en interieurproducten te bekleden, garanderen wij de hoogste kwaliteit maatwerk.